Politika privatnosti

Tvrtka Pelsys d.o.o. je voditelj obrade podataka i poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Također, vodimo račun o zaštiti podataka koje skupljamo. Podatke o korisniku ne dajemo na uvid trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Tvrtka Pelsys d.o.o. može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja stranice. Ovi podaci koriste se kako bi se poboljšala stranica te njeni sadržaji dodatno usmjerili i prilagodili publici koja ju posjećuje. Podatke prikuplja treća strana, servis za analitiku Google Analytics. Za prikupljanje navedenih podataka potrebna je privola korisnika koja se daje klikom na ‘Slažem se’ u informativnoj poruci o korištenju kolačića. Podaci koji se obrađuju ovim putem ne mogu se direktno povezati s korisnicima već se grupno obrađuju.

Osobni podaci izravno prikupljeni od pojedinca putem kontaktnih formi ne čuvaju se duže od potrebnog vremena radi uspostave poslovne suradnje.

Ukoliko smatrate da u bilo kojem slučaju postoji povreda vaših prava slobodno nam se obratite putem e-pošte: info@pelsys.hr.